Messonghi Travel

travel_center_corfu_04
travel_center_corfu_03
travel_center_corfu_05
travel_center_corfu_01
travel_center_corfu_02
travel_center_corfu_08
travel_center_corfu_10
travel_center_corfu_09
travel_center_corfu_06
travel_center_corfu_07
travel_center_corfu_12
travel_center_corfu_15
travel_center_corfu_13
travel_center_corfu_14
travel_center_corfu_11
travel_center_corfu_17
travel_center_corfu_18
travel_center_corfu_19
travel_center_corfu_16
travel_center_corfu_20
travel_center_corfu_24
travel_center_corfu_22
travel_center_corfu_21
travel_center_corfu_23
travel_center_corfu_26
travel_center_corfu_27
travel_center_corfu_25
previous arrow
next arrow
travel_center_corfu_04
travel_center_corfu_03
travel_center_corfu_05
travel_center_corfu_01
travel_center_corfu_02
travel_center_corfu_08
travel_center_corfu_10
travel_center_corfu_09
travel_center_corfu_06
travel_center_corfu_07
travel_center_corfu_12
travel_center_corfu_15
travel_center_corfu_13
travel_center_corfu_14
travel_center_corfu_11
travel_center_corfu_17
travel_center_corfu_18
travel_center_corfu_19
travel_center_corfu_16
travel_center_corfu_20
travel_center_corfu_24
travel_center_corfu_22
travel_center_corfu_21
travel_center_corfu_23
travel_center_corfu_26
travel_center_corfu_27
travel_center_corfu_25
previous arrow
next arrow

Wat zou het jammer zijn als je tijdens je vakantie op Corfu niet verder kijkt dan je neus lang is. Een verrassend aantal mensen komt nauwelijks hun resort uit, of het moet zijn dat ze weer terug naar huis moeten. Soms zetten ze in een onbewaakt moment een stapje buiten hun vaste omgeving, maar als ze dat eenmaal in de gaten krijgen, gaan ze gauw weer terug. Veilig als zij zich voelen in hun directe omgeving, bezoeken ze elke dag hetzelfde restauranthetzelfde plekje aan het strand als de dag ervoor en de veilige en vertrouwde supermarkt. Jammer hoor. Mag ik je er even aan herinneren dat je hier op Corfu bent, en niet in Nederland? Sommige mensen komen zelfs hun appartement helemaal niet uit, maar die zijn dan toch wel op huwelijksreis, mag ik hopen.
Voor de rest van de bezoekers van Corfu, waarom ga je niet een lekkere excursie maken? Of een mooie boottocht over de Ionische zee? Ons advies is: doorbreek de, weliswaar prettige, sleur van zonnebaden, zwemmen, wandelen en eten en ontdek Corfu en de omgeving tot in haar diepste vezels.

Dagtrips en excursies

Messonghi Travel Center is gevestigd in, goed geraden, Messonghi. Gestart als organisator van een dagelijkse boottocht in de omgeving van Corfu in de aanbieding, is het uitgegroeid tot een reisagent van formaat. Messonghi Travel Center heeft een uitgebreide agenda met dagtrips, excursies en boottochten naar vele bestemmingen. De excursies en boottrips naar bestemmingen als PaxosSivotaMeteora en Corfutrips worden alle begeleid door ervaren gidsen. Zij kunnen je alles en meer vertellen over de te bezichtigen plaatsen en attracties van Corfu en daarbuiten.

Bootrips Corfu

Bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus georganiseerde boottochten nemen nog steeds een belangrijke plaats in bij Messonghi Travel Center. Niet vreemd natuurlijk voor een eiland als Corfu dat wordt omgeven door de prachtige Ionische Zee. De crew en professionele bemanning doet er alles aan om de bezoekers van Corfu een onvergetelijke excursie of dagtrip te bezorgen. Er is zoveel te ontdekken op en om Corfu! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het buureiland van Corfu, Paxos – met haar prachtige hoofdstadje Gaios – te bezoeken. Of het Griekse vasteland te bezoeken met haar duistere grotten en het prachtige plaatsje Sivota. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een trip naar Albanië, Corfu Stad by night, of een bezoek aan een pittoresk vissersplaatsje in het zuiden van Corfu, compleet met een copieuze vismaaltijd. Zo ontdek je de Corfiotische keuken op zijn best.

Corfu per tourbus

Corfu ontdekken per bus of touringcar kan natuurlijk ook! Messonghi Travel Center biedt een schitterende rondreis over Corfu aan. Met bezoeken aan Achilleion, Corfu Stad, een bekende fabriek waar Kum Quat (typisch Corfu drankje) gemaakt wordt, Paleokastritsa met haar prachtige strandenSidari en het beroemde Canal d’Amour. Vind alle details over deze prachtige excursie op de website van Messonghi Travel Center.
Verrijk je Corfu vakantie met een Jeep-safari, een schitterende paardrijtocht, een dagje duiken, Aqualand, en meer. We zeggen het nog maar eens, er is zoveel te doen op Corfu!

Huurservice Corfu

Je kunt ook bij Messonghi Travel Center terecht om een auto, scooter, quod of motor te huren. Dan heb je de regie helemaal zelf in handen om Corfu eens aan een grondig onderzoek te onderwerpen! Dankzij het samenwerkingsverband met meerdere aanbieders van huurvoertuigen, kan men tegen een scherpe prijs volledig verzekerde voertuigen aanbieden. Deze wordt afgeleverd bij je appartement of hotel, waarna je zelf een prachtige route over Corfu uit kunt stippelen op een tijd die jou schikt.
Wil je meer exclusiviteit, bijvoorbeeld een jacht om de schoonheid rondom Corfu te ontdekken? Dat kan hoor. Messonghi Travel Center kan bemiddelen in de huur van enkele privé jachten. Dan weet je zeker dat je vakantie op Corfu niet stuk kan!

Details Messonghi Travel Center Corfu

Telefoon: +30 26610 76422 of 76066
Web: http://www.messonghi-travel-center.gr/
E-mail: Contact opnemen
Skype: messonghi-travel-center

1 gedachte over “Messonghi Travel”

  1. Pingback: Services – Green Island Corfu

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven