Aqualand

corfu_aqualand_02
corfu_aqualand_03
corfu_aqualand_01
corfu_aqualand_04
corfu_aqualand_05
corfu_aqualand_06
corfu_aqualand_09
corfu_aqualand_07
corfu_aqualand_08
corfu_aqualand_11
corfu_aqualand_10
corfu_aqualand_12
corfu_aqualand_15
corfu_aqualand_16
corfu_aqualand_13
corfu_aqualand_14
previous arrow
next arrow
corfu_aqualand_02
corfu_aqualand_03
corfu_aqualand_01
corfu_aqualand_04
corfu_aqualand_05
corfu_aqualand_06
corfu_aqualand_09
corfu_aqualand_07
corfu_aqualand_08
corfu_aqualand_11
corfu_aqualand_10
corfu_aqualand_12
corfu_aqualand_15
corfu_aqualand_16
corfu_aqualand_13
corfu_aqualand_14
previous arrow
next arrow

Voor wie het bezichtigen en/of het strand van Corfu even helemaal zat is, kan Aqualand eens bezoeken. Dit is een van de grootste en bekendste waterparadijzen van Europa. Om een dag geen kind aan je kind(eren) te hebben, is dit de ideale stek. De entreeprijs van ± €25 mag er zijn, maar ben je eenmaal binnen dan zijn de meeste faciliteiten ook betaald. En dat zijn er een paar.

Strandplezier centraal op Corfu

Ondanks dat het dichtsbijzijnde strand vijf kilometer verderop ligt,kan je hier bijvoorbeeld toch met je hakken in het zand. Terwijl de kinderen zich van gladde glijbanen storten, de woeste wateren van de Crazy River bedwingen of luieren langs de Lazy River, lig je zelf onder een parasol te relaxen aan het strand of te sluimeren in de jacuzzi. Ook de allerkleinsten kunnen hun hart ophalen aan urenlang poedelplezier in de ondiepe badjes met speeltoestellen die onder toezicht staan. Blijf je liever droog – wat doe je dan in een waterpark? – dan nog is er genoeg te doen. Miniwagentjes, springkasteel, sport, spel, videogames, een grote avontuurlijke speeltuin, alles is aanwezig om het de verwende toerist naar de zin te maken. Heb je nog wat geld over dan kan je dat kwijt in de boetiek, de minimarket of je laat direct je foto printen waarop je dodelijk bezorgde blik staat terwijl je van de hoge springt.

Plonzen en ploeteren

Zwemmen maakt hongerig. Gelukkig is er genoeg gelegenheid om de innerlijke mens te versterken. Even snel een hamburger scoren alvorens gelijk weer met een volle maag weer van de hoge duikplank af? Dit moet met klem ontraden worden, maar is wel mogelijk bij het fastfoodrestaurant. Lekker in het zonnetje en met de beentjes in het water aan de bar hangen terwijl de kinderen voor de tachtigste keer het luchtkasteel bestormen? Of toch maar met zijn alleen naar het restaurant voor een uitstekende maaltijd? Aan iedereen is gedacht. Met meer dan 10.000 vierkante meter aan parking hoef je je geen zorgen te maken dat je de auto niet kwijt kunt.
Aqualand is geopend van mei tot oktober vanaf 10 uur
Tel. (+30) 2661058351 of (+30) 2661052963
Fax. 2661058352
Contact: klik hier
Website Aqualand Corfu: www.aqualand-corfu.com

Kom je na 3 uur in de middag dan krijg je een stevige korting!

1 gedachte over “Aqualand”

  1. Pingback: Sightseeing – Green Island Corfu

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven