Nefeli

corfu_nefeli_01
corfu_nefeli_02
corfu_nefeli_03
corfu_nefeli_04
corfu_nefeli_05
corfu_nefeli_06
corfu_nefeli_07
corfu_nefeli_09
corfu_nefeli_08
corfu_nefeli_10
corfu_nefeli_11
corfu_nefeli_12
corfu_nefeli_13
corfu_nefeli_14
corfu_nefeli_15
corfu_nefeli_17
corfu_nefeli_16
corfu_nefeli_19
corfu_nefeli_18
corfu_nefeli_21
corfu_nefeli_20
previous arrow
next arrow
corfu_nefeli_01
corfu_nefeli_02
corfu_nefeli_03
corfu_nefeli_04
corfu_nefeli_05
corfu_nefeli_06
corfu_nefeli_07
corfu_nefeli_09
corfu_nefeli_08
corfu_nefeli_10
corfu_nefeli_11
corfu_nefeli_12
corfu_nefeli_13
corfu_nefeli_14
corfu_nefeli_15
corfu_nefeli_17
corfu_nefeli_16
corfu_nefeli_19
corfu_nefeli_18
corfu_nefeli_21
corfu_nefeli_20
previous arrow
next arrow

WiFi

Strand

Uitzicht

Luxe

Komeno

 • Type:Hotel
 • Bedden:2 a 3
 • Kamers:2-persoons kamer, badkamer, balkon
 • Huisdieren:Ja, in overleg, maar alleen de kleine exemplaren. Brutus Bouvier en soortgelijke formaten moeten helaas elders onderdak zoeken. Tevens wordt voor huisdieren een kleine extra bijdrage gerekend
 • Zwembad:Ja, met heel gezellige poolbar!
 • Comfort:Koelkast, airco, satelliet TV, WiFi
 • Extra:Hotel Nefeli biedt laundrey service aan. Tegen geringe kosten krijg je je ondergoed weer schoon en prettig geurend terug
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld per taxi of huurauto. Green Island kan het ook regelen voor je
 • Prijs:Vanaf 45 euro per kamer per dag, afhankelijk van het type kamer en de gekozen vakantieperiode
 • Aanbetaling:2 dagen kamerhuur
 • Extra kosten:Geen, of je moet om een extra (kinder)bed vragen
 • Plaats:Komeno
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Dagmar Lohrenz
 • Telefoon:+30 26610 91033
  Fax: +30 26610 90290
 • Mobiel:+30 693 698 3048
 • Website:http://www.hotelnefeli.com/

Wie wel eens in Komeno geweest is, weet dat het goed vertoeven is op dit uitstekende stukje Corfu. Uitstekend in twee opzichten: allereerst letterlijk uitstekend als schiereiland van Corfu. Ten tweede is het een geweldige omgeving om je vakantie door te brengen. Rustzoekers komen hier naar toe vanwege het ontbreken van snelwegen, disco’s, toerisme, winkelgalerijen en andere gelegenheden die grote concentraties mensen aantrekken. Komeno staat bekend als het neusje van de zalm voor de welgestelde Grieken die hier een onderkomen aanschaffen om eens goed uit te rusten van hun geploeter voor het inkomen dat hen in staat stelt in Komeno te wonen. Een heel lange en warrige zin om duidelijk te maken dat je in goed gezelschap verkeert als je hier je vakantie belegt. Komeno is klasse.

Ontspannen op Corfu

Rust, daar draait het ook om in Hotel Nefeli, zeer welgelegen op een van de hoogste punten van Komeno. Dit familie hotel is met 45 kamers een van de kleinere en daarom ook een van de gezelligste hotel accommodaties om je vakantie op Corfu door te brengen. In een reusachtige olijfgaard vind je dit statig klassieke hotel middenin een overvloed van exotische bloemen, palmbomen, bosschages, terrassen en vruchtbomen, die hun oogst vriendelijk aanbieden aan de rondkuierende gasten. Ook de directe omgeving van het hotel is een schitterend en uitgestrekt wandelgebied. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de beroemdste ezel van het eiland, genaamd Fotis. Goede kans dat je zijn beste vriendin Elli de hond ook spot. Of kijk of je een bruiloft in het kleine kerkje (Ypapanti) mee kan pikken middenin de baai van Komeno. Dit is vakantie vieren wat je normaal alleen in je dromen doet.
Het hotel is prachtig ingericht met een knusse lounge, een gezellige eetzaal, en TV-lounge waar je gezellig (of niet) met de andere gasten ziet of Oranje het nog ver gaat schoppen, of hoeveel medailles we gaan halen. En niet te vergeten, er is een Internetcorner! Heel speciaal zijn de smaakvol gedecoreerde kamers! Tegen een kleine extra bijdrage bespreek je een bijzonder sfeervolle hotelkamer met schitterende muurschilderingen. Niet alleen voor bruidsparen, maar ook voor vakantiegangers die hechten aan mooie dingen. Bekijk op je gemak de foto’s van de in verschillende thema’s ingerichte kamers en je weet dat dit de meest romantische vakantie sinds je huwelijksreis zal worden. Wie hier geen vlinders in de buik krijgt, is waarschijnlijk killer dan de glimlach van de kaartjesverkoper van het Luxor op een doordeweekse avond.
Alle kamers zijn voorzien van radio, telefoon, mini-bar, satelliet TV en airco.

Persoonlijke aandacht tijdens je vakantie

Hotel Nefeli biedt alles wat je van een goed hotel verwacht, behalve de onpersoonlijkheid van een mega accommodatie. Vanwege de kleinschaligheid van het complex geniet je van alle goede dingen van het leven en heb je toch de persoonlijke belangstelling en attentie van de familie Siamandouras en hun staf. Of je nu aan het uitgebreide ontbijt in het hotel zit, of aan de buitenbar, je voelt dat je niet maar een nummertje in een bestand bent waartegen verplicht geglimlacht moet worden. Hotel Nefeli staat garant voor persoonlijke service tijdens je vakantie op Corfu.
Het is goed vertoeven in de grote tuin rondom het hotel. Met her en der zitjes en terrassen en vrijelijk te gebruiken zonnebedden kan je op dit hele rustige gedeelte van Corfu in alle rust en vrede genieten van het klimaat, de wonderschone natuur en het prachtige uitzicht. Ben je echt vreselijk over je toeren van je chef dan kan je zelfs een verkwikkende massage nemen in de hotel tuin!
Wil je wel eens van gedachte wisselen met de andere gasten dan begeef je je traag naar het ruime zwembad en laat je het vermoeide lichaam traag afzinken in het verfrissende water tot je een lotgenoot tegen komt waarmee je het volledig eens bent dat vakantie op Corfu veel te bieden heeft.

Ontdek veelzijdig Corfu tijdens je vakantie

Met alle faciliteiten die Hotel Nefeli biedt, zou je bijna vergeten dat je op een fantastische locatie op het eiland Corfu zit om uit te waaieren. Komeno ligt dermate centraal dat het als de ideale uitvalsbasis gezien moet worden om dit prettige vakantie eiland in al zijn pracht en glorie te ontdekken. Huur een auto en bemerk dat je vlakbij Corfu Stad zit, maar ook binnen een half uurtje in Kassiopi bent. Niet alleen de stranden aan de oostkust van Corfu, maar ook de stranden van de westkust zoals Glyfada, Pelekas en Ermones, liggen op acceptabele afstand binnen bereik. Wil je alle rust van de omgeving eens achter je laten dan is Dassia met zijn uitgaansleven heel dichtbij. Geen wonder dat de rijkere Griek hier zijn optrekje koopt!
Vanwege de exclusieve omgeving en de luxe uitstraling van het hotel denk je natuurlijk dat dit niet voor jouw bescheiden beurs en dito uitgavenpatroon geschikt is? Fout! Hotel Nefeli heeft al een kamer vanaf €45 per nacht.

1 gedachte over “Nefeli”

 1. Pingback: Hotels Corfu – Green Island Corfu

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven