Persoonlijke gids Corfu

corfu-guide-02
corfu-guide-25
previous arrow
next arrow
corfu-guide-02
corfu-guide-25
previous arrow
next arrow

Wat is vakantie op Corfu toch een prachtige tijd! Een van de grootste pluspunten is natuurlijk het weer. Wil het daar in Nederland nogal eens aan schorten, op Corfu is het bijna altijd strandweer. Waar je appartement of vakantievilla ook staat, over het algemeen duik je binnen 20 minuten in het heerlijk verkoelende water van de Ionische Zee.
Het eten is er lekker en goedkoop, uitgaan kost er niet veel en de natuur is op de meeste plaatsen overweldigend mooi. Tot zover prima, maar je komt hopelijk niet alleen je bed uit om aan het strand te gaan liggen bakken en ’s avonds naar je vertrouwde restaurantje te gaan. Dat zou zonde van je vakantie zijn.

Upgrade je Corfu vakantie!

Gelukkig zijn de meeste bezoekers van Corfu ook niet zo. Die gaan er toch wel een paar dagen van hun vakantie op uit. Er is ook zoveel te zien en te beleven op Corfu. Natuurlijk de bekende trekpleisters als Achilleion, de Pantokrator, Aqualand, Kerkyra (de hoofdstad van Corfu) of de Keizerstroon, om er maar een paar te noemen.
Maar wat nu als je wat avontuurlijker bent aangelegd dan de meeste bezoekers van Corfu? Je wilt wel eens wat meer van het eiland zien dan de doorsnee toerist? Waarom ga je dan niet een keer met een bewoner van Corfu op stap? Iemand die het eiland van haver tot gort kent en er uit eigen ervaring ook nog wat van weet te vertellen?


Bijvoorbeeld naar Perithia, het verlaten dorp van Corfu. Of samen naar plekken op het eiland waar niet veel mensen komen, laat staan toeristen? Of lekker een dag vlinders fotograferen in een prachtig stil natuurgebied. Op slangenjacht! Niet om ze dood te maken maar om plaatjes van deze prachtige dieren te schieten. Op bezoek bij het kleinste kloostertje van Corfu, uitgehouwen in een rots middenin de bush. Naar een van de meest bijzondere restaurantjes van Corfu, of wil je 100 jaar terug in de tijd gaan in een van de vele oude bergdorpjes van Corfu? De lekkerste restaurantjes van Corfu Stad, stille strandjes? Je zegt het maar en we gaan er heen.

Je persoonlijke Corfu Gids

Het verschil met een persoonlijke gids is dat je niet achter een poppetje met een bordje ‘Follow Me‘ hoeft aan te lopen. Dit is een gids voor jou persoonlijk. Als je dus even wat meer tijd wilt uittrekken om wat mooie foto’s te maken, loop je niet het risico dat je aan je oorlelletje meegetrokken wordt omdat ‘we verder moeten’. Niet de gids bepaalt het tempo, dat doe je zelf. En dus zoek je ook zelf de bestemming uit.

Voordelen Privé Gids

  • Maximaal 4 personen
  • Persoonlijk contact
  • Geen gebaande paden (als jij dat wilt)
  • Veel inside information
  • Jij bepaalt de bestemming

Ben je geintresseerd in een persoonlijke gids? Vul dan hieronder het contactformulier in!



    Mocht je niet zo bekend zijn op Corfu, klik hier voor een lijst met vakantie activiteiten op Corfu.