Villa Delfos

corfu_delfos_02
corfu_delfos_01
corfu_delfos_03
corfu_delfos_05
corfu_delfos_04
corfu_delfos_06
corfu_delfos_09
corfu_delfos_08
corfu_delfos_07
corfu_delfos_12
corfu_delfos_11
corfu_delfos_13
corfu_delfos_10
previous arrow
next arrow
corfu_delfos_02
corfu_delfos_01
corfu_delfos_03
corfu_delfos_05
corfu_delfos_04
corfu_delfos_06
corfu_delfos_09
corfu_delfos_08
corfu_delfos_07
corfu_delfos_12
corfu_delfos_11
corfu_delfos_13
corfu_delfos_10
previous arrow
next arrow

Ruim

Centraal

Rust

Luxe

Grote tuin

 • Regio:Centraal Corfu
 • Plaats:Agios Ioannis
 • Type:Villa
 • Oppervlak:380 m²
 • Grondstuk:13.000 m²
 • Slaapkamers:6
 • Badkamers:3
 • Verwarming:Centrale Verwarming (olie gestookt)
 • Airco:Nee
 • Ligging:Middenin een enorme tuin in een rustig gedeelte van Agios Ioannis. Op loopafstand van een supermarkt, een paar restaurantjes en het gezellige dorpsplein
 • Indeling:De 380 vierkante meter woonoppervlak is verdeeld in drie etages. Deze woonlagen kunnen gescheiden benaderd worden, dus eventueel appartementen van gemaakt worden. In de tuin bevinden zich nog drie gebouwen, te weten een garage en twee schuren
 • Zwembad:Nee
 • Schuur:Ja
 • Vraagprijs:€1.400.000 (onderhandelbaar)
 • Extra kosten:Kosten zoals advocaat, notaris et cetera. Klik hier voor meer informatie
 • Contactpersoon:Mr Dinos Delfos
 • Telefoon:+30 26610 52385
 • Mobiel:+30 6983602016
 • Website:Geen

Deze hele grote villa, gebouwd in 1987, staat in een reusachtige tuin van 13.000 vierkante meter, oftewel 13 stremata, zoals de Grieken zeggen. De villa staat tot aan de huig toe vol met antieke meubels en is compleet ingericht voor bewoning. De schitterende woning biedt momenteel nog onderdak aan de bejaarde eigenaar en zijn vrouw, die graag wat kleiner willen wonen. Voorstelbaar, als lopen niet zo soepel meer gaat als vroeger en je verblijft in een villa van 380 vierkante meter woonoppervlak, toch?

Perfecte locatie op Corfu

Vanwege de enorme ruimte in het gebouw, dit kunnen we geen huis meer noemen, zijn er veel mogelijkheden tot het uitbaten van de ruimte te bedenken. De woning biedt woonruimte aan minimaal drie gezinnen, dus waarom er geen drie appartementen van gemaakt? De woonlagen zijn separaat te bereiken, wat mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld een bed- en breakfast, op Corfu, of appartementen. Of je hebt natuurlijk een heel groot gezin, dat kan ook. Feit is dat je elkaar hier niet snel in de weg loopt. Het huis is volledig ingericht, je kunt er zo in. Als je niet van klassiek antiek houdt, kan je een antiekwinkel beginnen, de inrichting bestaat voor een groot deel uit prachtige meubels van begin vorige eeuw. De complete inrichting blijft intact namelijk, die gaat mee in de koop.
De villa staat in een rustig gedeelte van het meest centrale dorp van Corfu, Agios Ioannis. Alle stranden van centraal Corfu zijn dus heel snel te bereiken. Tevens zit je in een wip op het gezellige dorpspleintje, zijn er een tweetal supermarkten en wat kleinschalige winkeltjes in het dorp. Omdat Agios Ioannis ook in de winter bewoond is, het dorpje is totaal niet toeristisch, zijn er ook enkele horecagelegenheden waar je in de winter gezellig wat kunt eten en/of drinken.
Vanwege de centrale ligging is deze plek ideaal om over Corfu uit te waaieren. De luchthaven van Corfu en Corfu Stad zijn in een kwartier te bereiken. Maar je zit ook bij ontsluitingswegen naar noord, zuid, west en oost Corfu. Ook de stranden aan de oost- en westkust worden binnen een kwartier bereikt.

Complete Corfu villa

Zoals gezegd, er is veel te bedenken wat je met een locatie als deze kunt doen. Wil je er een stilte- of meditatiecentrum van maken, een kuuroord, wil je workshops gaan geven, een leesclub oprichten, het kan allemaal in dit gemakkelijk te bereiken gedeelte van Corfu. In de grote tuin bevinden zich enkele gebouwen waaronder een garage en een grote schuur, vele zithoeken en prieeltjes en dus een oase van rust. Om dit allemaal te onderhouden en in de goede staat waarin alles verkeert te houden, staat een heel assortiment aan gereedschappen en groter materieel zoals een motormaaier, een tractor en zo voort tot je beschikking. Ook dit behoort tot de uitrusting die bij de koop zit inbegrepen.
Wil je dus op Corfu wonen en je eigen onderneming beginnen, dan is dit de perfecte gelegenheid!

Scroll naar boven