Kouramos

corfu_kouramos_03
corfu_kouramos_01
corfu_kouramos_02
corfu_kouramos_05
corfu_kouramos_06
corfu_kouramos_04
corfu_kouramos_08
corfu_kouramos_09
corfu_kouramos_07
corfu_kouramos_12
corfu_kouramos_11
corfu_kouramos_10
corfu_kouramos_14
corfu_kouramos_15
corfu_kouramos_13
previous arrow
next arrow
corfu_kouramos_03
corfu_kouramos_01
corfu_kouramos_02
corfu_kouramos_05
corfu_kouramos_06
corfu_kouramos_04
corfu_kouramos_08
corfu_kouramos_09
corfu_kouramos_07
corfu_kouramos_12
corfu_kouramos_11
corfu_kouramos_10
corfu_kouramos_14
corfu_kouramos_15
corfu_kouramos_13
previous arrow
next arrow

Prachtige natuur

Beroemde buur

Bouwgrond

Uitzicht

 • Regio:Centraal Corfu
 • Plaats:Gastouri (Kouramos)
 • Type:Grondstuk
 • Oppervlak:N.v.t.
 • Grondstuk:2303 m²
 • Ligging:Net buiten Gastouri, Sissi’s woonplaats op Corfu. Heel rustig, maar niet ver van de oostkust
 • Vraagprijs:€55.000 (onderhandelbaar)
 • Extra kosten:Kosten zoals advocaat, notaris et cetera. Klik hier voor meer informatie
 • Contactpersoon:Ada Poulopoulou
 • Telefoon:Geen

Het perceel land ter grootte van ruim 2300 m² is schitterende gesitueerd. Dat mag je verwachten als ook Sissy, nota bene keizerin van Oostenrijk en koningin van Hongarije, dit gedeelte van Corfu goed genoeg vond om haar paleis Achilleion te laten bouwen. Als je hier je ogen de kost geeft, weet je dat ze nauwelijks een betere keuze had kunnen maken. Aan alle kanten van dit perceel land heb je vrij en ongelimiteerd uitzicht. Iedereen zal onder de indruk zijn van de 360 graden panorama’s die zich aan het verbaasde oog ontvouwen. De schoonheid van Corfu toont zich hier in al haar facetten: wuivende bossen, woeste bergen, kleurige bergdorpjes, oneindige groene velden zo ver het oog strekt. En natuurlijk de zee en het vasteland van Griekenland.
Op dit schitterende stuk Corfu heb je verguning om een huis van maximaal 200 m² te bouwen. Wil je op Corfu dus je eigen paradijsje aanleggen dan is dit een geschikte aanschaf!

Rust en sfeer op Corfu

Over de locatie: Het grondstuk is gelegen aan een goed begaanbare (maar stille) weg die naar Gastouri gaat. Dit leuke plaatsje is dus gemakkelijk te bereiken voor de eerste levensbehoeften, eetgelegenheden en gezelligheid. Je vindt in Gastouri onder andere een bakkerij, een basis school, the Philharmonic Orchestra House en natuurlijk Achilleion, Sissi’s paleis op Corfu. De luchthaven van Corfu ligt op minder dan 10 kilometer afstand. Met Benitses en Moraitika heb je een paar leuke buurplaatsen, met mooie stranden, pittoreske haventjes, evenementen, volop restaurants en winkels, gezelligheid en natuurlijk schitterende natuur. Maar die heb je zelf ook al als je dit perceel grond koopt

1 gedachte over “Kouramos”

 1. Pingback: Onroerend goed – Green Island Corfu

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven