Trouwen op Corfu

corfu_wedding_03
corfu_wedding_02
corfu_wedding_01a
corfu_wedding_04
corfu_trouwen_24
corfu_wedding_01
corfu_wedding_05
corfu_wedding_08
corfu_wedding_09
corfu_wedding_07
corfu_wedding_05a
corfu_wedding_06
corfu_wedding_11
corfu_wedding_13
corfu_wedding_14
corfu_wedding_12
corfu_wedding_10
corfu_wedding_11a
corfu_wedding_17
corfu_wedding_16
corfu_wedding_15
corfu_wedding_15a
corfu_wedding_17a
corfu_wedding_23
corfu_wedding_22
corfu_wedding_21
corfu_wedding_18
corfu_wedding_20
corfu_wedding_19
previous arrow
next arrow
corfu_wedding_03
corfu_wedding_02
corfu_wedding_01a
corfu_wedding_04
corfu_trouwen_24
corfu_wedding_01
corfu_wedding_05
corfu_wedding_08
corfu_wedding_09
corfu_wedding_07
corfu_wedding_05a
corfu_wedding_06
corfu_wedding_11
corfu_wedding_13
corfu_wedding_14
corfu_wedding_12
corfu_wedding_10
corfu_wedding_11a
corfu_wedding_17
corfu_wedding_16
corfu_wedding_15
corfu_wedding_15a
corfu_wedding_17a
corfu_wedding_23
corfu_wedding_22
corfu_wedding_21
corfu_wedding_18
corfu_wedding_20
corfu_wedding_19
previous arrow
next arrow

Kan het romantischer? Trouwen in het buitenland is de ultieme droom van veel huwelijkskandidaten. En dat doen we dan ook massaal. Het is erg in om de mooiste dag van je leven, daar gaat het bij de meesten toch voor door, op een idyllische plek op aarde te vieren. Vaak bevinden dergelijke locaties zich in tropische oorden, compleet met palmen, strand, ondergaande zon, locale muziek en schitterende vergezichten. Een zomers temperatuurtje erbij maakt de dag helemaal volmaakt. Niet zo vreemd natuurlijk, als je bedenkt dat het weer in Nederland nog wel eens spelbreker wil zijn. Niemand vindt het leuk als dergelijke feestjes in het water vallen door hoosbuien en rukwinden.
Corfu, een van de mooiste eilanden van Griekenland, is de ideale locatie om je geliefde eeuwige trouw te beloven. Na de tranen van geluk willen de genodigden natuurlijk graag een toast uitbrengen op het gelukkige bruidspaar. Maar de vraag rijst: Hoe gaan we dat allemaal organiseren? Je bent tenslotte in Nederland en de plaats waar het zich allemaal moet afspelen bevindt zich in den vreemde, namelijk Corfu Griekenland.

Hulp bij trouwen in Corfu Griekenland

Dimitra, de gastvrije eigenaresse van Dimitra Appartementen (schitterend gelegen in Komeno), kan je bij alles helpen. Zij kan de trouwlocatie voor je bespreken, compleet met ambtenaar (of papas) en al. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Ipapanti kerkje in de baai van Komeno? Even waarschuwen: hiervan kan alleen gebruik gemaakt worden als minimaal een van de huwelijkspartners Grieks Orthodox is. Maar wees gerust, Dimitra kan alle benodigde papieren voor deze en andere procedures voor je regelen. Wel zo handig als je Grieks zich beperkt tot tot het enige woordje dat je wel moet kennen als je gaat trouwen: Nai (Ja).
Wil je de ceremonie op het zeer geschikte terras van Dimitra Appartementen houden? Dat kan ook! Gastvrouw Dimitra regelt het allemaal voor je. Dimitra Appartementen is hoog gelegen aan de oostkust van Corfu. De schitterende baai van Komeno strekt zich in prachtig azuur uit voor de verwonderde ogen van je bruiloftsgasten. Een feest of diner op deze locatie is op voorhand geslaagd.

Comfortabele accommodatie op Corfu

De receptie en afterparty moeten natuurlijk perfect geregeld zijn. Ook dat neemt Dimitra je uit handen. Op het grote terras van haar appartementencomplex is ruimte voor gezelschappen tot 100 man. Die wil je natuurlijk laten genieten van de gastvrije Griekse keuken, dus wil Dimitra je daar heel graag bij helpen. Tot 50 gasten kunnen a la carte verzorgd worden. Is je familie en vriendenkring erg groot, dan kan er een lopend buffet tot 100 gasten georganiseerd worden.
Waarschijnlijk zullen niet alle gasten na de feestelijkheden direct naar huis gaan. Bij Dimitra Appartementen kunnen tot 70 gasten blijven slapen (en eventueel ontbijten!). Vanzelfsprekend kunnen grotere gezelschappen bij accommodatie in de directe omgeving van de appartementen en feestruimte ondergebracht worden, in bijvoorbeeld Hotel Nefeli.
Voor hulp bij je bruiloft op Corfu, bel Dimitra!
Telefoon: +30 26610 91315
Mobiel: +30 6936693953

1 gedachte over “Trouwen op Corfu”

  1. Pingback: Services – Green Island Corfu

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven