Maistro

maistro_corfu_05
maistro_corfu_06
maistro_corfu_04
maistro_corfu_02
maistro_corfu_03
maistro_corfu_01
maistro_corfu_07
maistro_corfu_08
maistro_corfu_09
maistro_corfu_10
maistro_corfu_12
maistro_corfu_11
maistro_corfu_13
previous arrow
next arrow
maistro_corfu_05
maistro_corfu_06
maistro_corfu_04
maistro_corfu_02
maistro_corfu_03
maistro_corfu_01
maistro_corfu_07
maistro_corfu_08
maistro_corfu_09
maistro_corfu_10
maistro_corfu_12
maistro_corfu_11
maistro_corfu_13
previous arrow
next arrow

Restaurant Maistro is reeds vijftien jaar gevestigd aan de gezellige boulevard van Acharavi. De uitstekende kaart, de persoonlijke benadering van de bediening en de unieke atmosfeer in het restaurant maken het zondermeer de moeite van een of meerdere bezoeken waard.

Culinair Corfu

Geniet aan tafel niet alleen van de uitstekende gerechten en de ambiance, maar ook van de befaamde zonsondergang van Acharavi. Het is ’s avonds uitstekend vertoeven in Maistro.
Ondanks jaren van ervaring, is het restaurant nog altijd volop in beweging. Het management van Maistro houdt rekening met de wensen van bezoekers. Dat is de kaart, de sfeer en de entourage in de loop van de jaren ten goede gekomen. Iedereen voelt zich thuis bij Maistro!
Het restaurant heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde kaart, waarin zowel de vlees- als de visliefhebber zich uitstekend in kan vinden. Alle gerechten worden bereid op de traditionele Griekse manier. Dat betekent tegelijkertijd dat rekening gehouden moet worden met grote porties.

Live muziek

Tijdens het seizoen wordt er elke dinsdagavond vanaf 20.30 uur live muziek gespeeld. Je hoeft niet van Griekse muziek te houden om toch volledig door de sfeer gepakt te worden. Voor je het weet sta je op tafel de syrtaki te dansen en borden stuk te gooien. Dit is overigens niet de bedoeling. Van iedere gast wordt verwacht zich tot op bepaalde hoogte te gedragen, ongeacht de uitbundige stemming waarin men verkeert. Het stuk smijten van het servies en glaswerk valt buiten de gehanteerde normen van het restaurant en moet derhalve met kracht ontraden worden.

Donderdagavond is het vanaf 19.00 uur aanschuiven voor een uitgebreid menu van verse vis. In het kader 'vanochtend zwom 'ie nog' een onmisbaar fenomeen voor de echte visliefhebber. Het is aan te raden ruimschoots van tevoren te reserveren.

Bezoek de website van Maistro Restaurant voor acties en (muzikale) events!

Scroll naar boven