Je bekijkt nu Dionysos

Dionysos

corfu_restaurant_041
corfu_restaurant_031
corfu_restaurant_021
corfu_restaurant_011
corfu_restaurant_051
corfu_restaurant_071
corfu_restaurant_081
corfu_restaurant_061
corfu_restaurant_091
corfu_restaurant_101
corfu_restaurant_111
corfu_restaurant_121
corfu_restaurant_131
previous arrow
next arrow
corfu_restaurant_041
corfu_restaurant_031
corfu_restaurant_021
corfu_restaurant_011
corfu_restaurant_051
corfu_restaurant_071
corfu_restaurant_081
corfu_restaurant_061
corfu_restaurant_091
corfu_restaurant_101
corfu_restaurant_111
corfu_restaurant_121
corfu_restaurant_131
previous arrow
next arrow

Restaurant Dionysos, naast de gelijknamige appartementen Dionysos staat in de wijde omgeving van noordwest Corfu bekend om zijn uitstekende keuken. Dit zeer hoog gelegen restaurant (300 meter) wordt vaak bezocht door de Grieken zelf. Een betere aanbeveling voor lekker eten kan je nauwelijks hebben. Op het menu staat een groot aanbod aan Mezes (een keur aan Griekse hapjes/voorgerechten) die uitstekend als uitgebreide lunch kunnen dienen. Verder natuurlijk een ruime keuze uit traditionele Griekse hoofdgerechten en alles wat daar bij hoort. Ook maak je goeie kans op vis die ’s ochtends nog zwom. Alle gerechten worden met veel liefde en zorg bereid met verse producten van eigen tuin.

Culinair genieten op Corfu

De bediening is uitermate vriendelijk en correct. Bij Dionysos vind je nog de traditionele Griekse gastvrijheid: men beschouwt het als een eer je als gast te mogen verwelkomen en zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Neem ruim de tijd om te gaan eten bij Dionysos. Het uitzicht op de Georgios Baai en het omliggende landschap is zo oogverblindend dat je het eerste kwartier in verdwazing achter je camera aanloopt en je memorystick in recordtijd vol schiet. Ook terwijl je achter je bordje zit, zul je nog regelmatig de aandrang niet kunnen weerstaan om het fantastische uitzicht te bewonderen. Soms komt het zelfs voor dat mensen hun bord onaangeroerd laten staan, te zeer als ze zijn overmand door gevoelens van grote blijdschap en bewondering. Dat mag natuurlijk, maar geef de kok later op de avond niet de schuld dat je nog honger hebt.

Betoverend uitzicht

Behalve het uitstekende eten, de betoverende omgeving en de bekende gastvrijheid is er ook nog een speeltuintje voor de kinderen. Voor de wat grotere kinderen, ook wel volwassenen genoemd, is er een parkeerplaats bij het restaurant. Wil je daar echter je SUV of Hummer parkeren dan moet je wel door een zeer nauw straatje. Het is voor iedereen het beste om de auto in de buurt van de kerk te parkeren en daarna te voet verder gaan. Als je de souvenirshop aan de linkerkant passeert, loop je rechtstreeks naar het restaurant. Dit is een leuk tripje van vijf minuten. Ga je aan de rechterkant voorbij dan pak je nog even een leuke wandeling door het antieke Afionas mee. Goed voor de spijsvertering!

Details Dionysos Corfu

Open van 08:00 – 23:00 uur
Telefoon: +30 2663051311
Web: http://www.dionysoscorfu.com

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.