Aloha White

corfu_aloha_05
corfu_aloha_02
corfu_aloha_01
corfu_aloha_04
corfu_aloha_03
corfu_aloha_09
corfu_aloha_10
corfu_aloha_08
corfu_aloha_06
corfu_aloha_07
corfu_aloha_11
previous arrow
next arrow
corfu_aloha_05
corfu_aloha_02
corfu_aloha_01
corfu_aloha_04
corfu_aloha_03
corfu_aloha_09
corfu_aloha_10
corfu_aloha_08
corfu_aloha_06
corfu_aloha_07
corfu_aloha_11
previous arrow
next arrow

Reeds 20 jaar is Aloha Beach Bar gevestigd aan het strand van Glyfada, een van de meest beroemde stranden van Corfu. Van oudsher is deze gezellige bar altijd druk bezocht vanwege de prettige sfeer die er hangt. Natuurlijk draagt het uitzicht over de eindeloze Ionische zee ook bij aan het geluksgevoel. In de ochtend kan je er onder het genot van een heerlijke kop koffie uitgebreid de krant lezen. Tevens kan hier een verlaat ontbijt genoten worden in de vorm van een tosti of een club sandwich. Terwijl je zo nu en dan een gelukzalige blik werpt op het strand en je afvraagt waar de strak blauwe lucht overgaat in de zee met duizend tinten variërend van groen naar blauw, bestel je nog een cappo en je realiseert je dat dit echt vakantie is.
Om 12.30 uur is de keuken geopend en kan er uitgebreid geluncht worden. Geniet van een traditionele Griekse lunch met bijvoorbeeld een Gyros-schotel en een lekkere pot bier. De sfeer is nog uiterst rustig met een ontspannen muziekje op de achtergrond. Ondertussen zit je daar maar naar de einder te staren en je prijst jezelf gelukkig met je plekje aan het strand van Glyfada. De keuken heeft een open karakter, oftewel: je kan zien wat er bereid wordt. Over het algemeen is de hygiëne in horecagelegenheden erg hoog, maar soms wil men het ook nog laten zien dat er niets te verbergen valt. Er is een mini-speeltuin voor de kleinen.

Prima keuken bij Aloha Corfu

Vanaf het moment dat er met Kali Nigta gegroet moet worden (vanaf 5 uur in de middag dus) wordt het nog gezelliger als er gekozen kan worden uit een zeer ruim assortiment aan cocktails. Mojito, Aloha Blues, Tequila Sunrise, Tom Collins, you name it, you get it. De zon zet langzaam een daling in, waardoor de palmen romantische vormen aannemen, je voelt je geweldig in hun lang gerekte schaduwen. De muziek neemt toe in volume, de sfeer stijgt, de  dans begint, de temperatuur neemt toe. Tafels worden stoelen, mensen worden dansers. De contouren van een lange gezellige avond nemen vorm aan.
Als de zon eenmaal onder is, pakbeet om 21.30 uur, sluit Aloha White Beach Club haar deuren. Voor een sfeerimpressie, zie YouTube en klop de volgende zoekterm in: Corfu, Aloha. Voor de ouderen onder ons: oordopjes in. Aloha White Beach Bar heeft een eigen parkeerplaats. Hier is het vrij parkeren voor bezoekers.

1 gedachte over “Aloha White”

  1. Pingback: Horeca – Green Island Corfu

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven