Vliegen naar Corfu

De gemakkelijkste manier om op Corfu te komen, is met het vliegtuig. Zeker in het seizoen – vanaf pakbeet begin april tot eind oktober – vlieg je in de meeste gevallen vanuit Nederland rechtstreeks naar de luchthaven van Corfu. Niet alleen gemakkelijk, maar ook snel. Binnen drie uurtjes verwissel je het duffelse jasje en de wollen pantalon voor een vrolijk gekleurd shirt en een broek zonder pijpen. Zeker als je minder dan twee weken vakantie hebt, is het de moeite van het overwegen waard. Een reis met de auto naar Corfu consumeert bij een korte vakantie wel heel veel van je kostbare vakantiedagen.

Het is altijd handig om keus te hebben. En op internet zijn heel veel aanbieders van vliegtickets naar Corfu, rechtstreeks of met tussenstops. Als je internet afstruint, merk je dat vliegen niet duur hoeft te zijn. Op vliegtickets is echter de aloude wijze spreuk van toepassing: Zoekt en gij zult vinden. Het kan bijvoorbeeld heel lucratief zijn om rond het middernachtelijk uur op internet te zoeken naar goedkope vluchten. Op dat moment worden bepaalde limieten of data bereikt of gepasseerd en de prijs naar beneden aangepast.


Het internet is sowieso een rijke vijver om naar informatie te vissen. Er zijn, behalve vele aanbieders van vliegtickets naar Corfu, ook zoekmachines voor tickets. Die kunnen je een hoop (zoek)werk uit handen nemen. Een daarvan is KAYAK. Deze zoekmachine doorzoekt honderden reiswebsites in één keer, en helpt je om de laagste vliegtarieven te vinden. Je krijgt snel een helder overzicht van de aanbieders/vliegmaatschappijen, compleet met prijzen en al.
Andere goeie optie is om eens te kijken bij Supersaver, die voor jou gaat zoeken bij 650 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Gegarandeerd dat je daar betaalbare vliegtickets voor Corfu vindt!
Voor vliegtickets Corfu vanaf Amsterdam kun je tegenwoordig heel goed terecht bij Transavia! Ook zij hebben vaak scherp geprijsde tickets rechtstreeks naar Corfu. Bovendien scheelt het in veel gevallen binnenlandse reiskosten om vanaf Schiphol te vliegen.
Nog een tip voor goedkope vliegtickets: boek je vliegreis bij Ryanair. Klik hier voor informatie over vliegen naar Corfu met de bekende en veelbesproken prijsvechter.
Ben je eenmaal op Corfu Airport uitgestapt dan haal je de koffer van de band en scoort buiten een van de vele wachtende taxi’s of stap je in je besproken huurauto en tuf je op het gemak naar je vakantiehuis op Corfu. Het grote genieten is begonnen!

Hulp nodig met je transfer naar je appartement of vakantiehuisGreen Island helpt!. Wij kunnen een huurauto of een taxi op Corfu Airport verzorgen. Fijne vakantie op Corfu!
Scroll naar boven